Widgets aan het data dashboard toevoegen

U kunt zo veel widgets toevoegen aan het Data Dashboard als u wilt. Alle widgets geven data voor een bepaalde periode weer (zie Datumbereik van het data dashboard instellen).

Beschikbare types widget

TYPE        BESCHIKBARE DATA
Lijn
  • Inkomsten: toont een lijngrafiek van de totale omzet op basis van dag, week of maand
  • Kastickets: toont een lijngrafiek van het totale aantal kastickets op basis van dag, week of maand
Taart
  • Betaling: toont een taartdiagram volgens betalingstype voor de opgegeven periode
  • Betalingsbedrag: toont een taartdiagram van het betalingsbedrag volgens betalingstype voor de opgegeven periode
Tabel
  • Dagelijks rapport: geeft een samenvatting van de dagelijkse rapporten met inbegrip van datum, totaalprijs en begin- en eindtijden
  • Kasticketlijst: geeft een samenvatting van de kasticketlijst met inbegrip van datum, kasticketnummer, totaalprijs per kasticket, betalingsstatus, betalingstype, tafelnummer en gewijzigde datum (gefinaliseerde datum).

Widgets Toevoegen

1. In Restaurant Manager klikt u op Dashboard om het Dashboard te bekijken.
  2. In de linkerbovenhoek van het scherm Dashboard klikt u op + Widget toevoegen.
  3. Selecteer het type widget door te klikken op Lijn, Taart of Tabel.

4. Specificeer de instellingen en sla uw wijzigingen op.

Lijninstellingen
    • Inkomstenlijn: geeft een lijngrafiek van de totale omzet op basis van dag, week of maand.
      • Titel: de naam van de lijngrafiek met de Inkomsten.
      • Groeperen volgens: kies of u de gegevens per Dag, Week of Maand weergeeft.

• Kasticketlijn: geeft een lijngrafiek van het totale aantal kastickets op basis van dag, week of maand.
      • Titel: de naam van de lijngrafiek met de Kastickets.
      • Groeperen volgens: kies of u de gegevens per Dag, Week of Maand weergeeft.

Taartinstellingen
    • Taart betalingen: geeft een taartdiagram volgens betalingstypes voor de opgegeven periode.
      • Titel: de naam van het Taartdiagram met de Betalingen.

• Taart betalingsbedrag: geeft een taartdiagram van het betalingsbedrag volgens betalingstype voor de opgegeven periode.
      • Titel: de naam van het Taartdiagram met het Betalingsbedrag.

Tabelinstellingen
    • Dagelijks Rapport: geeft een samenvatting van de dagelijkse rapporten met inbegrip van datum, totaalprijs en begin- en eindtijden.
      • Titel: de naam van de widget Dagelijks Rapport.

• Kasticketlijst: geeft een samenvatting van de Kasticketlijst met inbegrip van datum, kasticketnummer, totaalprijs per kasticket, betalingsstatus, betalingstype, tafelnummer en ook gewijzigde datum (gefinaliseerde datum).
      • Titel: de naam van de widget Kasticketlijst.

De widgetnaam bewerken

Om de widgetnaam te bewerken, klikt u op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek.