Toevoegingen kopiëren

U kunt bestaande toevoegingsgroepen kopiëren als een snelle manier om nieuwe toevoegingsgroepen aan te maken die gelijkaardig zouden zijn.

1. Op de pagina Producten in Restaurant Manager klikt u op de tab Toevoegingen.
  2. Klik op de Toevoegingsgroep die u wilt kopiëren.
  3. Klik op Kopiëren.

De gekopieerde toevoegingsgroep wordt aan het einde van de Toevoegingenlijst weergegeven als "Kopie van ...".

Wat volgt

Klik op de toevoegingsgroep om de naam en de instellingen te bewerken. Zie Toevoegingen aanmaken.

Wijs de toevoeging aan producten toe. Zie Toevoegingen aan categorieën en producten toewijzen.