Modificatoren kopiëren

U kunt bestaande modificatorgroepen kopiëren als een snelle manier om nieuwe modificatorgroepen aan te maken die gelijkaardig zouden zijn.

1. Op de pagina Producten in Restaurant Manager klikt u op de tab Modificatoren.
  2. Klik op de Modificatorgroep die u wilt kopiëren.
  3. Klik op Kopiëren.

De gekopieerde modificatorgroep wordt aan het einde van de Modificatorenlijst weergegeven als "Kopie van ...".

Wat volgt

Klik op de modificatorgroep om de naam en de instellingen te bewerken. Zie Modificatoren aanmaken.

Wijs de modificator aan producten toe. Zie Modificatoren aan categorieën en producten toewijzen.