Keuzemenugroepen aanmaken

Een Keuzegroep is een verzameling van producten en wordt gebruikt voor het aanmaken van een Keuzemenu. Wanneer u een menu aanmaakt waarbij de klant kiest uit een aantal opties, worden door het toewijzen van een Keuzegroep aan het menu de individuele producten aan het keuzemenu toegevoegd.

1. In Restaurant Manager klikt u op Producten > Product.
  2. Klik op de categorie waaraan u een keuzegroep wilt toevoegen. Zie Categorieën maken voor tips over het organiseren van categorieën.

OPMERKING: het is aanbevolen om een ​​aparte categorie voor elke keuzegroep te maken. Bijvoorbeeld: Keuze voorgerecht, Keuze hoofdgerecht, enz. U kunt de optie Zichtbaar uitschakelen voor categorieën in Restaurant POS.

3. Klik op Keuze toevoegen.
  4. Specificeer de instellingen en sla uw wijzigingen op.

• Naam
    • Id: ID van het keuzeproduct.
    • Keukennaam: naam weergegeven op tickets die voor de bar of keuken afgedrukt worden
    • Prijs: de prijs van het keuzeproduct. Deze wordt automatisch ingesteld en is gebaseerd op de laagste prijs van de items in de keuzegroep. U kunt de menuprijs bewerken (zie Menuprijzen instellen) nadat u het menu aangemaakt hebt.
    • Subproducten: kies de producten in de productkeuze. Als u bijvoorbeeld een Voorgerecht keuzeproduct aanmaakt, kunt u zoveel voorgerechten selecteren als u wilt.
    • Kleur: kleur toegewezen aan de menuknop in het Orderscherm.
    • Afbeelding: afbeelding van het product. Het uploaden van afbeeldingen is alleen beschikbaar op computers. Het uploaden van afbeeldingen met behulp van een iPad wordt niet ondersteund.
    • Zichtbaar: indien ingeschakeld zal het menu beschikbaar zijn op de app.
    Geavanceerde opties
    • Beschrijving: kan toegevoegd worden om extra productinformatie te verstrekken.
    • Kost: productkosten voor de keuzegroep.
    • Getimede gebeurtenissen: Getimede gebeurtenissen die u wilt toewijzen aan alle keuzeproducten.
    • Voorraad: voorraadniveau voor de keuzegroep.
    • Voorraad afdwingen: wordt alleen weergegeven wanneer globale Voorraad afdwingen (zie Globale voorraadinstellingen) ingeschakeld is. Wanneer deze optie ingeschakeld is, kunnen de keuzegroepitems niet besteld worden wanneer het voorraadniveau van gelijk welk groepsitem nul (0) is of minder.
    • Barcode: barcode van het menu.

Wat volgt

Maak het keuzemenu aan. Zie Menu's aanmaken.