Ingrediënten aan producten toewijzen

U kunt meerdere ingrediënten aan één product en één ingrediënt aan meerdere producten toewijzen.

Wanneer een nieuw ingrediënt toegewezen wordt aan een product dat al verkocht is, bevat het Ingrediëntenrapport het nieuwe ingrediënt in alle eerdere verkopen. Als u bijvoorbeeld al tien hamburgers verkocht hebt en vervolgens het ingrediënt tomaat aan de hamburger toewijst, bevat het Ingrediëntenrapport de tomaat als onderdeel van de vorige tien verkopen.

1. Op de pagina Producten in Restaurant Manager klikt u op de tab Producten.
  2. Klik op de categorie die het product bevat.
  3. Klik op het product.
  4. In de Geavanceerde opties klikt u op Kies ingrediënten.
  5. Selecteer het ingrediënt uit de lijst.
  6. Voer de eenheidskwantiteit voor het ingrediënt in en klik op +.