Snelkoppelingscategorieën

Een snelkoppelingscategorie groepeert producten van standaard categorieën (zie Omtrent categorieën) in een snelkoppelingscategorie. U kunt bijvoorbeeld vaak bestelde producten in een snelkoppelingscategorie groeperen. U kunt snelkoppelingscategorieën ook gebruiken om producten te groeperen voor het geven van een korting. Producten die toegevoegd worden aan een snelkoppelingscategorie, worden niet gedupliceerd in uw systeem. Zie Snelkoppelingscategorieën aanmaken.

1. Op de pagina Producten in Restaurant Manager klikt u op Categorie > Snelkoppelings"categorie toevoegen.

2. Specificeer de instellingen en klik op OK.

• Afbeelding: afbeelding voor de categorieknop in Restaurant POS. Het uploaden van afbeeldingen is alleen beschikbaar op computers. U kunt geen beelden van een iPad of iPhone uploaden.
    • Naam
    • Beschrijving
    • Zichtbaar: de vraag of de categorie beschikbaar is in Restaurant POS.