Inloggen op Restaurant Manager

U kunt op Lightspeed Restaurant inloggen vanuit een internetbrowser of vanuit de app Restaurant POS.

Inloggen vanuit een browser

Alleen Admin gebruikers kunnen vanuit een browser op Lightspeed Restaurant inloggen. Admin is de gebruiker waaraan de account gekoppeld is. Niet-admin gebruikers kunnen toegang krijgen tot Restaurant Manager vanuit de app Restaurant POS op voorwaarde dat zij daarvoor toelating hebben in de gebruikersrollen.

1. Open een internetbrowser en ga naar de pagina Restaurant login
  2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Klik op Inloggen.

Inloggen vanuit de app Restaurant POS

1. Op het gebruikersscherm in Restaurant POS drukt u op Restaurant Manager.

OPMERKING: De gebruikersrol Beperkt management niet toelaten (zie Gebruikersrollen toekennen) moet uitgeschakeld zijn.

2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in.
  3. Klik op Inloggen.