Accountinstellingen in POS

Stel hier de gebruikersnaam en het wachtwoord in voor uw account.

OPMERKING: als het wachtwoord van het Lightspeed Restaurant account gewijzigd is in Restaurant Manager, moet u het wachtwoord wijzigen in de instellingen van het IOS-apparaat of u zult geen toegang krijgen tot uw account.

1. Op uw iOS-apparaat opent u de Instellingen.

2. Klik op Restaurant.

3. Geef uw referenties in.
  • Gebruikersnaam: e-mailadres gebruikt om in te schrijven op Lightspeed Restaurant.
  • Wachtwoord
  • WS Host: serveradres van uw account. Als u een LiteServer gebruikt, geef dan het LiteServer IP-adres in.
  • WS Port: is standaard ingesteld op 80. U kunt ook 8080 gebruiken. OPMERKING: versie 5.2 en later vragen deze referenties niet meer.