Een gebruikersrapport aanmaken in Restaurant POS

Het Gebuikersrapport in Restaurant POS omvat inkomsten, fooien, betalingen en inklok-informatie over de gebruiker.

De verzamelde gegevens voor dit rapport beginnen en eindigen op basis van uw openingsuur (zie Bedrijfsinstellingen). Als uw openingsuur 9u00 is en u draait het rapport voor 15 juli bijvoorbeeld, zal het rapport gegevens bevatten vanaf 15 juli 9u00 tot 16 juli 9u00.

1. Open de pop-up Gebruiker in Restaurant POS door te klikken op het pictogram Gebruiker.
  2. Klik op Rapporten.
  3. Klik op Gebruikersrapport.
  4. Selecteer het gewenste printtype.