Btw-vrijstellingen toepassen

Btw-vrijstellingen kunnen toegepast worden op afzonderlijke bestelitems of op de bestelling in haar geheel.

OPMERKING: btw-vrijstellingen toepassen kan alleen in belastingvrije regio's.

Een btw-vrijstelling toepassen op een bestelitem

1. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klikt en houdt u het bestelitem waarop u de btw-vrijstelling wilt toepassen.
  2. In het menu Itemopties klikt u op Vrijstellen van btw.

Een btw-vrijstelling toepassen op een bestelling

1. In het Bestellingscherm in Restaurant POS klik u op en schuift u de btw-regel naar links die u vrijstellen
  2. Klik op de rode knop Vrijstellen van btw.