Een gefinaliseerd kasticket openen

U kunt eerder gefinaliseerde kastickets openen om ze te herprinten, terug te betalen (nietig verklaren) en producten toe te voegen/te verwijderen door de volgende methoden te gebruiken:

• Via tafel (enkel voor kastickets van de laatste 24 uur)
  • Via kasticket-ID/reeks-ID (voor oudere kastickets)

Belgische FDM-gebruikers

Voor Belgische FDM-gebruikers is het niet mogelijk om items toe te voegen of te verwijderen uit een kasticlet, of het btw-kasticket te herprinten. U kunt echter wel betalingen toevoegen.

Een kasticket openen via een tafel

Voor kastickets geprint tijdens de laatste 24 uur en u weet welke tafel het kasticket genereerde.

1. Op het Tafelscherm klikt-en-houdt u de tafel van het kasticket. De kasticketlijst verschijnt.
  2. Klik op het gewenste kasticket. Het Bestellingscherm van het kasticket verschijnt.

Via kasticket-ID of reeks-ID

Voor kastickets die meer dan 24 uur geleden geprint werden of indien u niet zeker weet welke tafel het kasticket genereerde.

1. Op het Tafelscherm klikt u op Extra.
  2. Klik op Open kasticket door gebruik van ID.
  3. Geef het Kasticket-ID/Reeks-ID in.
  4. Klik op Kasticket laden. Het Bestellingscherm van het kasticket verschijnt.

De Bestellingenlijst gebruiken om een ticket te openen

1. Tik op Bestellingen in de navigatiebalk onderin het scherm om de Bestellingenlijst te openen.
  2. Gebruik de zoekbalk om het ticket te vinden. Er kan naar bestellingen worden gezocht op:
    • Naam klant
    • Kasticket-ID
    • Tafelnummerbo
    • Laatste 4 cijfers van creditcardnummer
    • Totaal te betalen bedrag

OPMERKING: U kunt slechts met één criterium tegelijkertijd naar bestellingen zoeken.