Begin- en eindtellingen van de geldlade

Begin- en eindtellingen van de geldlade zijn essentieel voor het in evenwicht brengen van uw geldlades. Aan het begin van een shift kan een gebruiker een geldlade openen door het geldbedrag in de geldlade te registreren. Aan het einde van de shift kan hij de geldlade sluiten en het eindbedrag in dollar in de geldlade registreren.

OPMERKING: de gebruikerstoelatingen Toelaten geld toevoegen aan geldlade en Toelaten geld verwijderen uit geldlade moeten ingeschakeld zijn. Zie Gebruikersgroepen en Voorrechten toewijzen.

Om begin- en eindtelling kassalade toe te voegen

1. Tik op Profiel in de navigatiebalk onderaan het scherm.
  2. Klik op Geldlades.
  3. Als er meerdere geldlades zijn, selecteer dan diegene waarmee u wilt werken.
  4. Geeft het geldbedrag in.
  5. Geef een reden op in het tekstveld.
  6. Om de geldlade te openen, klikt u op Geld toevoegen.

OF

Om de geldlade te sluiten, klikt u op Eindtelling.