Gebruikers instellen

De gebruikers van Lightspeed Restaurant zijn de personen in uw organisatie die het systeem regelmatig zullen gebruiken.

Vanuit het scherm Gebruikers in Restaurant Manager kunt u gebruikersaccounts toevoegen, bewerken en wissen. U kunt ook gebruikersgroepen aanmaken om de verschillende niveaus van toegang tot Lightspeed Restaurant van uw werknemers snel te sorteren. Om individuele gebruikerstoelatingen aan te passen, kunt u hun persoonlijke gebruikersrollen bewerken.

Voor een nauwkeurige rapportage en dito management raden wij u aan om een aparte gebruikersaccount voor elke werknemer aan te maken.

Zie deze procedures om de instelling van uw gebruikers te optimaliseren: