Ingrediëntenrapport

Als u ingrediënten aangemaakt en aan producten toegewezen hebt (zie Omtrent ingrediënten), toont het Ingrediëntenrapport de hoeveelheid en de totale kosten van de verkochte ingrediënten in een bepaalde periode. Selecteer een datumbereik om het rapport te genereren.

Wanneer een nieuw ingrediënt toegewezen wordt aan een product dat al verkocht was, bevat het Ingrediëntenrapport het nieuwe ingrediënt in alle eerdere verkopen. Als u bijvoorbeeld al tien hamburgers verkocht hebt en vervolgens een tomaat als ingrediënt aan de hamburger toewijst, bevat het Ingrediëntenrapport de tomaat als onderdeel van de vorige tien verkopen.

Toegang tot het rapport

Het Ingrediëntenrapport is alleen beschikbaar in Restaurant Manager.

1. In Restaurant Manager klikt u op Rapporten.
  2. In het menu aan de linkerkant klikt u op Ingrediëntenrapporten

Het datumbereik instellen

1. Klik op de datum in de rechterbovenhoek van het scherm.

2. Selecteer een datumbereik door te klikken op een begin- en einddatum of klik op Vandaag, Deze week of Deze maand.

Wat wordt weergegeven

• Naam: naam van het ingrediënt
  • SKU: SKU-nummer van het ingrediënt
  • Gebruikte hoeveelheid: aantal gebruikte eenheden tijdens de periode
  • Type: eenheidstype van het ingrediënt
  • Kost: ingrediëntkosten per eenheid
  • Totale kost: totale kosten van de verkochte eenheden tijdens de periode

Het rapport downloaden of afdrukken

Klik op PDF Rapport of CSV Rapport aan de bovenkant van het scherm