Producten sorteren

Vanuit Restaurant Manager kunt u producten handmatig in een categorie sorteren, volgens product-ID of volgens productnaam. Dit heeft een invloed op de volgorde waarin de producten weergegeven worden op het Orderscherm. U kunt spaties tussen producten invoegen en producten naar de volgende regel dwingen.

Sorteren heeft alleen een invloed op de huidige producten. Als u een product na sortering toevoegt, moet u de producten nogmaals sorteren.

1. In Restaurant Manager klikt u in het scherm Producten op de tab Product.
  2. Klik op de categorie die de producten bevat.
  3. Kies een actie:

Handmatig sorteren
    1. Schakel in de rechterbovenhoek van het scherm Manueel sorteren in.

2. Sleep de producten om ze te ordenen zoals gewenst.
    Sorteren op naam of ID

Manueel sorteren moet uitgeschakeld zijn opdat de Sorteeropties weergegeven zouden worden.

1. Selecteer bovenaan het scherm Producten, in de eerste Sorteerlijst op naam of op ID.
    2. Selecteer in de eerste Sorteerlijst Oplopend sorteren of Aflopend sorteren.
    3. Klik op Toepassen.

Een ruimte toevoegen
    1. Klik op ruimte toevoegen. De ruimte verschijnt automatisch aan het einde van uw productlijst.
    2. Om de ruimte te verplaatsen, schakelt u Manueel sorteren in de rechterbovenhoek van het scherm in en sleept u de ruimte naar waar u wilt.
    Een nieuwe lijn toevoegen
    1. Klik op Nieuwe lijn toevoegen. De nieuwe lijn verschijnt automatisch aan het einde van uw productlijst.
    2. Om de nieuwe lijn te verplaatsen, schakelt u Manueel sorteren in de rechterbovenhoek van het scherm in en sleept u de nieuwe lijn naar waar u wilt.