Dienstfooien aanmaken

U kunt een dienstfooi toepassen op orders en producten door een Dienstfooiproduct te creëren dat het in rekening te brengen bedrag specificeert, en het vervolgens toe te voegen aan een bestelling.

Als u een account met meerdere locaties hebt (meer dan één restaurant gekoppeld aan hetzelfde account), kunt u bij het bewerken of maken van een Dienstfooiproduct, de locaties selecteren waarop de wijzigingen toegepast moeten worden nadat u de dienstfooi opslaat.

1. Op de pagina Producten in Restaurant Manager klikt u op de tab Product.
  2. Klik op de categorie waaraan u de dienstfooi wilt toevoegen en klik op Dienstfooi toevoegen.
  3. Specificeer de instellingen en sla uw wijzigingen op.

• Naam
    • ID: ID van de dienstfooi. Deze code wordt automatisch gegenereerd wanneer een dienstfooinaam ingevoerd wordt op basis van de eerste letter van de categorie gevolgd door een reeks getallen.
    • Keukennaam: naam die op tickets verschijnt die voor de bar of keuken afgedrukt worden
    • Prijs: prijs van de dienstfooi.
    • Kleur: kleur toegewezen aan de productknop op het Orderscherm.
    • Zichtbaar: bepaalt of de dienstfooi zichtbaar is of niet in
    • Type Dienstfooi:

• Vaste Prijs: voegt de dienstfooi toe als een dollarbedrag aan de gehele bestelling
      • Percentage: voegt de dienstfooi toe als een percentage aan de gehele bestelling
      • Bar Vaste Prijs Automatisch: voegt de dienstfooi toe als een dollarbedrag aan de gehele bestelling wanneer het tafeltype Bar is
      • Bar Percentage Automatisch: voegt de dienstfooi toe als een percentage aan de gehele bestelling wanneer het tafeltype Bar is
      • Restaurant Vaste Prijs Automatisch: voegt de dienstfooi toe als een dollarbedrag aan de gehele bestelling wanneer het tafeltype Restaurant is
      • Restaurant Percentage Automatisch: voegt de dienstfooi toe als een percentage aan de gehele bestelling wanneer het tafeltype Restaurant is
      • Levering Vaste Prijs Automatisch: voegt de dienstfooi toe als een dollarbedrag aan de gehele bestelling wanneer het tafeltype Levering is
      • Levering Percentage: voegt de dienstfooi toe als een percentage aan de gehele bestelling wanneer het tafeltype Levering is
      • Afhaling Vaste Prijs Automatisch: voegt de dienstfooi toe als een dollarbedrag aan de gehele bestelling wanneer het tafeltype Afhaling is
      • Afhaling Percentage Automatisch: voegt de dienstfooi toe als een percentage aan de gehele bestelling wanneer het tafeltype Afhaling is
    • Belastingtarief: belastingtarief voor de dienstfooi.

Wat volgt

Een dienstfooi toepassen op een ​​bestelling. Zie Dienstfooien toepassen.