Menuprijzen instellen

Standaard wordt de prijs voor een Combomenu berekend op basis van de totale prijs van alle producten in het menu. Voor Keuzemenu's wordt de prijs berekend op basis van de totale prijs van alle Keuzegroepen in het menu. Maar u kunt de normale prijs, afhaalprijs en leveringsprijs voor het menu wijzigen door de individuele productprijzen in een menu te veranderen of door de totale menuprijs te veranderen.

OPMERKING: het veranderen van de prijs van een product in een menu is uitsluitend van toepassing op het menu. De oorspronkelijke productprijs wordt niet beïnvloed.

1. In Restaurant Manager klikt u op Producten > Product.
  2. Klik op de categorie die het menu bevat en op het menu dat u wilt bewerken.
  3. Klik op Prijs bewerken.
  4. De knop Prijs bewerken wordt weergegeven nadat u het menu opgeslagen hebt.

5. Bewerk de totale Combo (menu) nieuwe prijs, afhaalprijs of leveringsprijs.

• Wanneer u de totale menuprijs wijzigt, worden de individuele productprijzen in het menu automatisch aangepast.
    • Wanneer u individuele productprijzen wijzigt, wordt de totale prijs van een menu automatisch aangepast.
    • Selecteer Op dezelfde prijs instellen om alle Combokeuzes op de laagste prijs in te stellen.

De aangepaste productprijs wordt gebruikt bij het genereren van rapporten met betrekking tot de verkoop van Combomenu's.

6. Klik op Opslaan.
  7. Klik op OK in de pop-up Combo bewerken.