Combo’s en keuzes - comboprijs bewerken

Standaard wordt de prijs van een vaste combo berekend op basis van de totale prijs van alle producten in de combo. Voor een combo met keuzes wordt de prijs berekend op basis van de goedkoopste optie in elke keuzegroep. Je kan echter de gewone prijs, meeneemprijs en leverprijs voor een combo of de prijs van individuele producten in de combo aanpassen.

OPMERKING: De prijs van een product wijzigen in een combo is enkel van toepassing op de combo. De originele productprijs wordt niet beïnvloed.

Prijzen in een combo bewerken

• Klik in Restaurant Manager op Producten > Product.
  • Klik op de categorie die de combo bevat die je wilt bewerken.
  • Klik op Prijs bewerken. Opmerking: de knop Prijs bewerken verschijnt nadat je de combo hebt opgeslagen.Lunch_combo.png

4. Bewerk de comboprijs, meeneemprijs of leverprijs.

• Als je de comboprijs wijzigt, worden de individuele productprijzen in het menu automatisch aangepast.
  • Als je individuele productprijzen wijzigt, wordt de comboprijs automatisch aangepast.
  • Selecteer voor combo’s met keuzes Dezelfde prijs instellen om alle keuzes in de combo op de laagste prijs in te stellen.
  • Opmerking: de aangepaste productprijs wordt gebruikt bij het genereren van rapporten inzake de verkoop van de combo.

5. Klik op opslaan.
  • 6. Klik op OK in het popup-venster Combo bewerken.