Categorie- en productafbeeldingen toevoegen

U kunt een afbeelding toewijzen aan elke categorie en elk product in uw Lightspeed Restaurant system.

• Categorieafbeelding: wordt gebruikt voor de knop "categorie" in Restaurant POS.

• Productafbeelding: wordt in Restaurant POS weergegeven op het Scherm productdetails

Ondersteunde bestanden

Ondersteunt PNG-, JPG- en GIF-beeldbestanden (500KB maximum).

Het uploaden van afbeeldingen is alleen beschikbaar op computers. Het uploaden van afbeeldingen met behulp van een iPad/iPhone wordt niet ondersteund.

Een categorie- of productafbeelding toevoegen

1. In Restaurant Manager klikt u op Producten.
  2. Klik op de tab Categorie of Product en op de categorie waarmee u wilt werken.
  3. Als u een afbeelding toevoegt aan een product, klikt u op het product.
  4. Klik op Een Afbeelding toevoegen of klik op de afbeelding als al een afbeelding toegewezen is.

5. Selecteer een beschikbare afbeelding of upload een nieuwe afbeelding. Om een nieuwe afbeelding te uploaden, klikt u op Bestand kiezen, selecteert u het beeldbestand en klikt u vervolgens op Uploaden.

6. Klik op OK.