Instellingen voor de Kitchen-app

Kitchen-profielen worden gebruikt om een ​​vooraf vastgelegde groep instellingen eenvoudig aan te passen op  een Lightspeed Kitchen-apparaat. Hiermee kunt u een ander Kitchen-profiel instellen voor apparaten die verbonden zijn met verschillende stations in uw keuken. U kunt bijvoorbeeld een profiel instellen voor het grillstation en een ander profiel voor het dessertstation; elk van beide ingesteld om hun specifieke bestelitems te ontvangen.

Kitchen-profielen worden geconfigureerd in Restaurant Manager op de pagina Instellingen Kitchen-app.

Een nieuw Kitchen-profiel aanmaken

1. In Restaurant Manager klikt u op Devices in het menu bovenaan.
  2. Klik op Kitchen App Settings.
  3. Klik op Create New Profile.
  4. Specifieer de instellingen voor het nieuwe profiel, en klik dan op Save.
Details van het profiel

Het standaardprofiel wordt automatisch toegepast op alle nieuw toegevoegde Kitchen-apparaten.

Algemene instellingen

Bepaal welke types items op het Kitchen-apparaat zullen verschijnen voor dit profiel.

Schakel een geluidssignaal in of uit voor als er nieuwe bestellingen binnenkomen.

Instellingen lay-out Pas het Kitchen-profiel aan door het aantal bestelbonnen aan te passen dat in iedere rij en kolom zal verschijnen.
Geavanceerde instellingen Selecteer de categorieën bestelitems die zullen weergegeven worden voor het profiel.

Snelkoppelingsacties voor bestaande Kitchen-profielen

1. In Restaurant Manager klikt u op Devices in het menu bovenaan.
  2. Klik op Kitchen App Settings.
  3. Selecteer naast de naam van het Kitchen-profiel de gewenste actie.

Een blauwe ster geeft aan dat het Kitchen-profiel momenteel het standaardprofiel is.

Een grijze ster geeft aan dat het Kitchen-profiel niet het standaardprofiel is. Klik op de ster om het tot standaardprofiel te maken.

Screen_Shot_2017-05-29_at_1.38.52_PM.png Brengt wijzigingen aan in de instellingen van het Kitchen-profiel.
Screen_Shot_2017-05-29_at_1.39.06_PM.png Maakt een nieuw Kitchen-profiel aan door de instellingen van het profiel te kopiëren. Het nieuwe profiel wordt aanvankelijk weergegeven als "Copy of [profile name]".

Verwijdert het Kitchen-profiel.

OPMERKING: U kunt een Kitchen-profiel niet verwijderen wanneer het fungeert als standaardprofiel.

Hebt u meer vragen? Een aanvraag indienen || Ik wil teruggebeld worden