Tickets filteren op status in Kitchen

Tickets in Lightspeed Kitchen kunnen gerangschikt en zichtbaar gemaakt worden op basis van hun status. Wanneer u het kenmerk Filter on Status gebruikt, hebt u de mogelijkheid om enkel kastickets met een specifieke status weer te geven op uw kitchen-scherm.

Filteren op status

1. Selecteer de knop Other Actions. Other_actions_button.png
  2. In het Kitchen Actions menu selecteert u Filter On State.
  3. Selecteer the filteroptie.
Filteren op status
Filteren op New tickets Toont alleen tickets die zich in hun originele, onveranderde status bevinden (grijs).
Filteren op Cooking tickets Toont alleen tickets die overgebracht werden naar de Cooking (oranje) status.
Filteren op Done tickets Toont alleen tickets die overgebracht werden naar de Done (groene) status.
Alle statussen tonen Toont tickets die zich in elk van de drie verschillende statussen bevinden.