Een betaalwijze Cadeaubonnen toevoegen

Om in Restaurant POS met cadeaubonnen te kunnen werken, moet je eerst in Restaurant Manager een betaalwijze Cadeaubonnen aanmaken.

1. Klik in Restaurant Manager, in het scherm Betalingen, op het tabblad Betalingen.
  2. Klik op + Betaling.
  3. Voer een naam in voor de betaalwijze Cadeaubon zoals deze wordt weergegeven in Restaurant POS. Voeg optioneel een beschrijving van de betaalwijze toe.
  4. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Type, Cadeaubon.
  5. Zorg dat de betaalwijze is ingeschakeld voor de Restaurant POS-app.
  6. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.

Betaalwijzen organiseren

Om de volgorde waarin de knoppen Betaalwijze worden weergegeven in Restaurant POS, selecteer je Sorteren inschakelen en sleep je de betaalwijzes naar de plaats waar je ze hebben wilt en zet je ze daar neer. Om lege ruimtes en nieuwe regels toe te voegen tussen de betaalwijzen, klik je op Ruimte toevoegen en/of Nieuwe regel toevoegen.