Het saldo van een cadeaubon controleren

Om de monetaire waarde van een cadeaubon op een willekeurig moment te controleren, controleer je het saldo vanuit Restaurant POS.

OPMERKING: je moet een betalingstype voor cadeaubonnen aanmaken in Restaurant-manager om te kunnen werken met cadeaubonnen in Restaurant POS.

1. Tik in het scherm Bestellen in Restaurant POS op het pictogram Betalen.
  2. Tik op het betalingstype Cadeaubon.
  3. Tik in het pop-upscherm Cadeaubon op Saldo controleren.
  4. Scan de cadeaubon of voer het nummer in.
  5. Tik op Volgende. Het Huidig saldo, Cadeaubonnummer en Vervaldatum (indien van toepassing) worden weergegeven in het pop-upvenster.
  6. Tik op Sluiten om het pop-upvenster Cadeaubon te verlaten.