Het saldo van een cadeaukaart controleren

BÈTA-DISCLAIMER: De functie Cadeaukaart wordt op dit moment bèta-getest. Als je wilt deelnemen in ons bèta-programma, kun je u hier contact met ons opnemen.

Om de monetaire waarde van een cadeaukaart op een willekeurig moment te controleren, controleer je het saldo vanuit Restaurant POS.

OPMERKING: je moet een betalingstype voor cadeaukaarten aanmaken in Restaurant-manager om te kunnen werken met cadeaukaarten in Restaurant POS.

1. Tik in het scherm Bestellen in Restaurant POS op het pictogram Betalen.
  2. Tik op het betalingstype Cadeaukaart.
  3. Tik in het pop-upscherm Cadeaukaart op Saldo controleren.
  4. Scan de cadeaukaart of voer het nummer in.
  5. Tik op Volgende. Het Huidig saldo, Cadeaukaartnummer en Vervaldatum (indien van toepassing) worden weergegeven in het pop-upvenster.
  6. Tik op Sluiten om het pop-upvenster Cadeaukaart te verlaten.