Betalen met een cadeaubon

In Lightspeed Restaurant gelden cadeaubonnen als vooruitbetaalde, met geld opgewaardeerde kaarten die zijn gekoppeld aan je etablissement. Verwerk een betaling met een cadeaubon op dezelfde wijze als u andere betaalwijzen zou verwerken.

OPMERKING: u moet een betaalmethode cadeaubon aanmaken in Restaurant Manager om in Restaurant POS met cadeaubonnen te kunnen werken.

1. Tik in het scherm Bestelling in Restaurant POS op het pictogram Betalen.
  2. Tik op betaalwijze Cadeaubon.
  3. Tik in het pop-upvenster Cadeaubon op Betalen met cadeaubon.
  4. Scan de cadeaubon of voer het nummer handmatig in en tik op Volgende.
  5. Bevestig het gewenste Betaalbedrag of voer het in. Het nieuwe saldo wordt automatisch aangepast.
  6. Tik op Betalen.
  7. Tik op Voltooien om de betaling af te sluiten. Zie Betalingen ontvangen.