Over geldlades

Geldlades worden gebruikt om de cashflow bij te houden en te bewaren. De lades kunnen worden geopend en gesloten met behulp van je apparaat. Als je apparaat niet is verbonden met een fysieke geldlade, wordt er automatische een virtuele aangemaakt, een zogenoemde gebruikersportefeuille. Geldlades moeten worden geconfigureerd vanuit Restaurant Manager voordat je ze gebruikt in Restaurant POS. Raadpleeg Over geldlades en gebruikersportefeuilles voor meer informatie over het aanmaken en configureren van een geldlade in Restaurant Manager.

Als toestemming voor geldlades is ingeschakeld in je gebruikersinstellingen (zie Gebruikersrollen toewijzen), heb je toegang tot geldladefuncties via het Profiel-scherm.

superluxe geldlade

Met een geldlade kun je:

LET OP: geldlades gaan standaard open voor betalingen met contant geld. Je kunt een geldlade ook handmatig openen via het scherm Betalingen. Gebruikers met toegang tot Restaurant Manager kunnen zelf bepalen wanneer een geldlade automatisch wordt geopend door de instellingen aan te passen op de pagina Restaurant App-instellingen. Navigeer naar Manager > Restaurant App-instellingen > Accessoire-instellingen