Belangrijke boodschap voor Lightspeed Restaurant versie 5.5

Uitzonderlijk, voor deze release, zal de nieuwe versie voor de Restaurant Manager (5.5) pas beschikbaar zijn in de volgende twee weken.

Eens de nieuwe versie voor Restaurant Manager gereleased is zal u enkel toegang hebben tot “Beheer mijn Restaurant” als u de laatste app versie gebruikt (5.5) .

Indien u nog niet over de laatste Restaurant App versie beschikt (5.5) en u probeert in te loggen via “Beheer mijn Restaurant”, dan zal u onderstaand bericht te zien krijgen waarin u wordt gevraagd om de app te updaten:

Als uw IOS versie ook verouderd is (IOS 8 of lager), dient u deze eerst up to date te brengen vooraleer u de Lightspeed Restaurant App kan updaten.

Hoe kan u updaten? Klik hier

Hoe kan ik mijn Apple ID wijzigen? Klik hier

Waarom updaten?

Alle applicaties ouder dan 5.5 maken gebruik van oudere technologie dat niet langer ondersteund wordt door Apple.

Door up te daten naar de laatste versie, verzekert u de betrouwbaarheid en compatibiliteit met toekomstige updates.