Over de LiteServer

Restaurant POS is een op de cloud gebaseerde toepassing en heeft verbinding met het internet nodig om te functioneren. De LiteServer, een kleine plaatselijke server, is ontwikkeld om de op de cloud gebaseerde servers van Lightspeed te imiteren. Als er een internetverbinding beschikbaar is, zal de LiteServer voortdurend gegevens downloaden van en uploaden naar de cloudservers van Lightspeed en zo een plaatselijke back-up van de gegevens van de gegevens van uw restaurant creëren.

Met een LiteServer kunt u de basisbedrijfsfuncties blijven gebruiken, zelfs als er geen internetverbinding beschikbaar is. Bekijk De LiteServer gebruiken voor een lijst met acties die u met een LiteServer kunt uitvoeren tijdens een onderbreking van de internetverbinding.

Een LiteServer kan vijf tot zeven toestelstations ondersteunen, afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die wordt verwerkt.

De LiteServer zal de volgende acties voortdurend uitvoeren als er een internetverbinding beschikbaar is.

• Transactiebonnen synchroniseren naar de cloud. Hierdoor kunt u uw restaurant in realtime volgen in Restaurant Manager.
  • Wijzigingen die worden doorgevoerd in Restaurant Manager synchroniseren naar Restaurant POS of vice versa.
  • Indien van toepassing, gegevens overdragen naar het toestel met de fiscale gegevensmodule (FDM).

Wat nu