Sage One aan Lightspeed Accounting koppelen

Lightspeed Accounting-koppelingen zijn gestructureerd rond "winkels" (uw instellingen) zoals gedefinieerd in uw Lightspeed Restaurant-account.

Eenmaal u uw Lightspeed Restaurant-account gekoppeld hebt aan Lightspeed Accounting, kunt u een "winkel" aan een Sage One-onderneming koppelen. Als u meer dan één "winkel" hebt, kan elke "winkel" ofwel dezelfde Sage One-ondernemingskoppeling ofwel zijn eigen koppeling hebben.

De integratie van Lightspeed Accounting in Sage One is beschikbaar in de volgende landen:

• Canada
  • Duitsland
  • Frankrijk
  • Verenigd Koninkrijk
  • Ierland
  • Verenigde Staten

Instelling

1. In Lightspeed Accounting klikt u op Settings > Accounting.
  2. Klik op Sage One in de lijst met opties.
  3. Klik op Connect.
  4. Selecteer uw land in de lijst met opties. OPMERKING: ondanks de weergegeven opties op deze pagina genieten enkel de bovengenoemde landen van de ondersteuning met Lightspeed Accounting.
  5. Log in op Sage One om de koppeling tussen uw Sage One-onderneming en Lightspeed Accounting te autoriseren.

Wat volgt?

Ga verder met uw boekhoudingsconfiguraties. Zie Algemene boekhoudopties van Sage One.