Personaliseer je Customer Facing Display

Lightspeed Restaurant's Customer Facing Display (CFD) kan worden aangepast aan je merkbehoeften. Je kunt zowel een logo als een achtergrondafbeelding toevoegen. Als er een bestelling wordt weergegeven op de CFD, schuift je logo automatisch naar de linkerkant van het scherm.

1. Klik in Restaurant Manager op de toets Settings.
  2. Kies CFD App Settings in het menu links.
  3. Kopieer en plak de URL van de afbeelding in het tekstveld om een logo en/of een achtergrondafbeelding voor je CFD in te stellen.
  4. Om de wijzigingen van kracht te laten worden moet je de CFD-app Sluiten en opnieuw openen.

OPMERKING: De aanbevolen grootte is 256x256 pixels voor logo’s en 1024x768 pixels voor achtergrondafbeeldingen.